Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Αναζητάτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά νησιά, την Ιταλία και την Τουρκία στις καλύτερες τιμές της αγοράς;  Μπορείτε πλέον να κλείσετε online ακτοπλοϊκά εισiτήρια από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου αλλά και απ’ όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας προς όλους τους διαθέσιμους προορισμούς. Κάντε τώρα εύκολα και γρήγορα την κράτηση σας μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον του Simferry.gr και εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα.

Ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες προσφορές των ακτοπλοϊκών εταιρειών και βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα λιμάνια της χώρας μας και τα δρομολόγια των πλοίων μαζί με αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για κάθε προορισμό. Και όλα αυτά από την ευκολία του κινητού σας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ακτοπλοϊκού εισιτηρίου online! Κάντε την κράτηση σας τώρα!

Ηλεκτρονικό Ακτοπλοϊκο Εισιτήριο

Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου είναι πλέον γεγονός. Με την υπηρεσία e-ticket κλείνετε τα εισιτήρια σας με απλές, γρήγορες και πάνω απ’ όλα ασφαλείς διαδικασίες, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε σε πρακτορεία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και περιμένοντας στην ουρά. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή αρχιζουν να γινονται πολυ δημοφιλη, καθώς τα οφέλη είναι πολλαπλά. Πρώτον, τέλος στα χάρτινα εισιτήρια που συχνά χάνονται και στις άσκοπες αναμονές στα ταξιδιωτικά γραφεία. Ακόμα και σε περίπτωση που χρειαστεί να επανεκδώσετε το εισιτήριό σας ένα κλικ στον εκτυπωτή αρκεί.

Πώς κλείνω ακτοπλοϊκά εισιτήρια online;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κάνετε την κράτησή σας μέσω του διαδικτύου και σας αποστέλλεται ένας μοναδικός κωδικός κράτησης. Με αυτόν τον κωδικό περνάτε από έλεγχο στο κιόσκι της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας που βρίσκεται στο λιμάνι, όπου και σας προμηθεύουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση την κάρτα επιβίβασης και επιβιβάζεστε στο πλοίο. Εναλλακτικά, πολλές εταιρείες, όπως η Blue Star Ferries, υποστηρίζουν τα e-tickets, τα ηλεκτρονικά δηλαδή εισιτήρια, τα οποία δεν χρειάζεται καν να εκτυπώσετε, αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε check-in ηλεκτρονικά. Η πληρωμή και στις δύο περιπτώσεις γίνεται ασφαλώς μέσω πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και pay pal, ώστε να παρέχεται πλήρης αξιοπιστία στην χρήση της online κράτησης.

Τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτήριου προσφέρουν σχεδόν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του αγοραστικού κοινού και θέλοντας να βελτιώσουν τη φήμη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Τέλος, μέσω του ηλεκτρονικού αυτού συστήματος, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων από διαφορετικές εταιρείες που αφορούν στον ίδιο προορισμό και να επιλέξει αυτό που τον συμφέρει καλύτερα.

Το υποψήφιο επιβατικό κοινό, λοιπόν, έχει μέσω του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου την δυνατότητα να ταξιδεύει με χαμηλότερο κόστος και να απολαμβάνει ταχύτατη και σωστή εξυπηρέτηση, όπως του αξίζει.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε μία πλατφόρμα

Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ακτοπλοϊκό ταξίδι που έχουν ονειρευτεί και να κλείσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους!

Ψάξε στο simferry.gr βρες όλα τα δρομολόγια πλοίων και κλείσε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4 μόνο κλικ!